top of page

Starten?

Heb je als verpleegkundige de intentie om te starten als zelfstandig thuisverpleegkundige? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarbij het nodige advies wordt verleend. Daarnaast nodigen wij je ook graag uit voor de Verpleegacademie.


Wil jij starten als zelfstandig verpleegkundige?
Dan nodigen wij jou graag uit voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek waarbij wij je alle info bezorgen die je nodig hebt om op te starten. Neem zeker ook eens een kijkje naar onze opleiding voor startende verpleegkundige, de ‘Verpleegacademie’.

Startersbundel

We bespreken in deze persoonlijke afspraak hoe je kan opstarten als zelfstandig verpleegkundige en we overlopen samen alle documenten die je nodig hebt. Je ontvangt van ons een startersbundel waar al deze documenten in zitten zoals oa.  het aanvraagformulier van je RIZIV-nummer, je inschrijving bij een sociale kas, je aansluiting van een BA-verzekering, enz. 

Starterspakket

We bieden je een starterspakket aan dat de nodige materialen (kompressen, spuiten, naalden, handontsmetting...) bevat om te starten en dit aan een scherpe prijs. Neem zeker eens een kijkje op onze webshop.  Nog geen log in?  Stuur een mailtje naar bestellingen@vpplus.be.

Op zoek naar werk?

Ben je op zoek naar werk? Indien je lid bent van VP+ kan je de vacaturelijsten raadplegen op onze website. 

Verpleegacademie

Daarnaast nodigen wij je graag uit voor onze Verpleegacademie.  ‘De’ opleiding voor een startende verpleegkundige.  Wij gaan je op één dag alles aanleren over hoe je kan opstarten, wat je allemaal kan tegenkomen als zelfstandig verpleegkundige EN wij geven je een snelcursus van  de volledig Riziv regelgeving. 

Op zoek naar een auto?

Vp+ heeft samen met Groep Van Mossel, de grootste multimerken autodealergroep in Limburg, een specifiek aanbod ontwikkeld voor de VP+ thuisverpleegkundigen.

Unieke voorwaarden en service:

  • Unieke aankoopvoorwaarden nieuwe wagens

  • Bruyninx Selected Used Cars speciale voorwaarden aankoop en financiering

  • Eén centraal aanspreekpunt bij carrosserieschade

  • Bandenprogramma op maat (gratis bandenhotel & Michelin Cross Climate aanbod)

  • Service op zaterdag 9u-12u (Hasselt)

  • Afspraak gegarandeerd binnen de 3 werkdagen

  • 5% extra korting op wisselstukken (bovenop fleetkorting)

  • Gratis vervangfiets of gratis vervangwagen

  • Gratis safety check-up bij elke afspraak

  • Schoonmaken voorruit & carwash voucher bij onderhoud

heb je nog vragen ?
Wil je graag een vrijblijvend intake gesprek? 

Dankjewel voor je aanvraag.

bottom of page